|
Potravinárska komora Slovenska Vás pozýva na pracovný seminár
AKO NAŠTARTOVAŤ INOVAČNÝ POTENCIÁL
SLOVENSKÝCH POTRAVINÁROV?
• Svetové trendy v potravinách
• Ako naštartovať inovačný proces vo vašej firme?
• Uplatnenie inovatívnych potravín v podmienkach obchodu
• Príklady z praxe
• Zdroje financovania inovácií
Kedy:
12. marca 2020, 10.00 – 14.00 hod.
Kde:
Bratislava, bude upresnené podľa počtu účastníkov.
Registrácia:
prostredníctvom registračného formulára, ktorý
nájdete TU
.
Cena:
účasť je bezplatná
Seminár je určený pre zamestnancov oddelení výskumu, marketingu a obchodu, resp. majiteľov potravinárskych spoločností. Súčasťou seminára bude diskusia k návrhom na naštartovanie inovácií v slovenskom potravinárstve.
POTRAVINÁRSKA KOMORA SLOVENSKA • DIGITAL PARK III, EINSTEINOVA 19, 851 01 BRATISLAVA •
[email protected]
•
WWW.PKS.SK
Realizované s finančnou podporou Ministerstva hospodárstva SR v rámci dotačného programu na zvýšenie konkurencieschopnosti členov priemyselných klastrových organizácií.
|