Prihlásenie členov PKS
PKS podpora zdravého životného štýlu v STV:
návštevníkov: 181062
12.03.2020
Ako naštartovať inovačný potenciál slovenských potravinárov?

Potravinárska komora Slovenska Vás pozýva na pracovný seminár


AKO NAŠTARTOVAŤ INOVAČNÝ POTENCIÁL
SLOVENSKÝCH POTRAVINÁROV?


• Svetové trendy v potravinách
• Ako naštartovať inovačný proces vo vašej firme?
• Uplatnenie inovatívnych potravín v podmienkach obchodu
• Príklady z praxe
• Zdroje financovania inovácií


Kedy: 12. marca 2020, 10.00 – 14.00 hod.
Kde: Bratislava, bude upresnené podľa počtu účastníkov.
Registrácia: prostredníctvom registračného formulára, ktorý nájdete TU .
Cena: účasť je bezplatná


Seminár je určený pre zamestnancov oddelení výskumu, marketingu a obchodu, resp. majiteľov potravinárskych spoločností. Súčasťou seminára bude diskusia k návrhom na naštartovanie inovácií v slovenskom potravinárstve.


POTRAVINÁRSKA KOMORA SLOVENSKA • DIGITAL PARK III, EINSTEINOVA 19, 851 01 BRATISLAVA • [email protected] WWW.PKS.SK


Realizované s finančnou podporou Ministerstva hospodárstva SR v rámci dotačného programu na zvýšenie konkurencieschopnosti členov priemyselných klastrových organizácií.

PKS_pozvanka_seminar_NOVA.pdf