Štvrtok | 25. Apríl | 2024 |
09.07.2020 |
Ako naštartovať inovačný potenciál slovenských potravinárov?
|
Potravinárska komora Slovenska Vás pozýva na pracovný seminár
PROGRAM:
9,30 – 10,00 hod. Registrácia účastníkov
I.BLOK 10,00 – 10,05 hod. Otvorenie seminára, ciele seminára – Daniel Poturnay, prezident PKS10,05 – 10,20 Svetové trendy v potravinách – Ján Durec, McCarter, a.s.10,30 – 10,50 Ako prebieha inovačný proces v potravinárskom podniku – Ján Durec, McCarter, a.s.10,50 – 11,10 Inovácia výrobkov z pohľadu výskumnej sféry – Jozef Golian, Slovenská poľnohospodárska univerzita11,10 – 11,30 Inovácia výrobkov z pohľadu výskumnej sféry II. – Martin Polovka, Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum11,30 – 12,00 Diskusia k I. BLOKU prednášok
12:00 – 12:30hod. Prestávka s občerstvením
II.BLOK 12,30 – 12,50 Vývoj biodegradovateľných obalov a ich použitie v podnikateľskej sfére - Pavel Alexy, Slovenská technická univerzita12,50 – 13,20 Podpora inovačného potenciálu podnikateľskej sféry z národných projektov a iných podporných programov – Artur Bobovnický, Vladimír Borza, Renáta Magulová, Slovenská inovačná a energetická agentúra13,20 – 13,40 Uplatnenie inovatívnych potravín v podmienkach obchodu – Ľuboš Mudrák, člen predstavenstva PKS13,40 – 13,50 Inovačný proces z pohľadu podnikateľskej sféry - Ján Durec, McCarter,a.s.13,50 – 14,00 Úloha samosprávy pri podpore inovácií - Jana Venhartová, PKS13,50 – 14,00 Diskusia k potrebám potravinárskych podnikov na naštartovanie inovačného procesu u slovenských potravinárov – moderuje Jana Venhartová PKS
14,30 Ukončenie seminára POTRAVINÁRSKA KOMORA SLOVENSKA • DIGITAL PARK III, EINSTEINOVA 19, 851 01 BRATISLAVA • PKS@PKS.SK • WWW.PKS.SK
|